Rezervare

  Tarifele de cazare includ TVA si taxa hoteliera.

  Termeni şi condiţii rezervare

  ORICE REZERVARE EFECTUATA PRESUPUNE ACCEPTAREA URMATOARELOR CONDITII:

  1. Rezervarea se va face numai cu plata unui avans cuprins intre 30% si 50%, in functie de perioada si numarul de locuri solicitate
  2. Politica de anularea a rezervarii – Daca rezervarea se anuleaza cu 2-9 zile inainte de data sosirii se va percepe o penalitate de 50% din tariful unei nopti de cazare, pentru fiecare camera rezervata. Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 2 zile inainte de data sosirii se va percepe o penalitate de 100% din tariful unei nopti de cazare pentru fiecare camera rezervata. In cazul pachetelor turistice si ofertelor speciale de Paste, Craciun si Revelion, daca anularea rezervarii se face cu mai putin de 30 de zile inainte de data sosirii se va percepe o penalitate egala cu valoarea avansului platit. Anularea rezervarii presupune notificarea Vila Class in scris, avansul urmand a fi inapoiat in termen de 15 zile de la data notificarii.
  3. Rezervarile efectuate online devin valide numai dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii locurilor de cazare solicitate si plata avansului.
  4. Accesul cu animale de companie nu este permis.
  5. Accesul cu produse alimentare nu este permis.
  6. Orice rezervare, efectuata prin orice mijloc de comunicare, se supune conditiilor de mai sus.

  Iconite Facilitati Vila Classe-Bucovina